Golden Home izdaje poslovni prostor u Brankovićima, Žepče

Golden Home izdaje pod zakup atraktivan poslovni prostor u Brankovićima u općini Žepče.

Poslovni prostor je lociran uz magistralnu cestu Zenica -Žepče – Doboj sa direktnim pristupom sa pomenute ceste na veći privatni parking koji pripada objektu.

Poslovni prostor je u prizemlju objekta i trenutno opremljen a poslovna namjena je moderni restoran sa svom potrebnom infrastrukturom (sala, kuhinja, pećnica za spravljanje pice, terasa, dva toaleta) koja je potrebna za funkcinisanje istog. Budućem zakupcu se pruža mogućnost kupovine postojećeg kompletnog inventara ukoliko bi zadržao poslovnu namjenu restorana. Dosadašnji zakupac je uspješno poslovao, ali zbog objektivnih raloga nije u mogućnosti za dalje poslovanje.

Poslovni prostor je moguće pretvoriti u više namjenskih poslovanja (pekara, cafe slastičarna, bar lokal, cazino) obzirom na atraktivnu lokaciju i infrastukturu koju objekat posjeduje. Objekat posjeduje vlastito grijanje (cvrsto gorvo,drva,pelet) peć instalirana u posebnoj prostoriji (garaža) koja ima I namjenu skladištenja istih, proctor za skladištenje plinskih boca, budući zakupac ima mogućnost zakupa stambenog prostora na spratu istog objekta površine 100 m2 sa jednom većom i drugom manjom terasom. Stambeni prostor nije opremljen, ali se za kratko vrijeme može dovesti u funkciju za stanovanje. Objekat je pravno regulisan katastarski I gruntovno vlasništvo 1/1 posjeduje upotrebnu dozvolu za poslovanje.

Cijena zakupa na mjesečnom nivou za poslovni prostor je 1.500 KM, stambeni prostor 1.000 KM i plaćanje komunalnih usluga.

Poslovni prostor se izdaje na duži vremenski period.

Esad Jašarević
Agent za promet nekretnina
Mobitel: +387 61 445 211

Esad Jašarević


Slažem se da me agent prodaje kontaktira u vezi nekretnine.

Opće informacije

Tip nekretnine: Poslovni prostor
Svrha: Najam
Cijena: 1.500 KM

Lokacija

Adresa: BRANKOVIĆI B.B
Naselje: BRANKOVIĆI
Mjesto/Grad: ŽEPĆE

Osnovne informacije

Ukupno soba: -0.03
Spavaćih soba: DVIJE
Sprat: TRI

Sadržaji

Balkon
Ostava
Podrum
Nova kuhinja
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Struja
Voda
Dimnjak
Vlastiti parking

Grijanje

Vrsta grijanja: Pelet

Stolarija

Vrsta stolarije: PVC