Golden Home prodaje kuću u Docu kod Stranjana, Zenica

– GOLDEN HOME –  prodaje kuću u Docu kod Stranjana

Lokacija: Kuća je locirana u ljepšem dijelu naselja Dolac. Pristup objektu je otvoren, cestom koja je vezana s glavnim regionalnim putem Zenica-Ovnak-Mehurići. Udaljena CCA 500 metara od glavne ceste i škole u Stranjanima. Površina parcele na kojoj je locirana kuća je 949 metara kvadratnih, na kuću i zgradu otpada 99 metara kvadratnih, dvorište zauzima površinu 500 metara kvadratnih, i na livadu koja zauzima površinu od 276 metara kvadratnih.
Kuća je sastavljena od prizemlja i sprata. Sadržaj u prizemlju: garaža, podrum, klotlovnica u kojoj se nalazi peć za zagrijavanje cijele kuće putem instaliranih cijevi grijanja. Na spratu je urađena izolacija strioporom i fasadom.
Sadržaj na spratu: Dnevni boravak s kuhinjom, trpezarija, spavaća soba, 2 dječije sobe, ostava, kupatilo s WC-om. Pored kuće se nalazi i pomoćni zidani objekat u kojem se nalazi sušnica za sušenje mesa, ostava i vanjski WC.
Ispred kuće je lijepa uređena bašta, plastenik koji je u sastavu bašte upotpunjuje okućnicu, tako da ova kuća posjeduje svu infrastrukturu i sadžaje za udoban i lijep život.
Vlasništvo 1/1 i bez tereta.

Esad Jašarević
Agent za promet nekretnina
Mobitel: +387 61 445 211

Esad Jašarević


Slažem se da me agent prodaje kontaktira u vezi nekretnine.

Opće informacije

Tip nekretnine: Kuća
Svrha: Prodaja
Cijena: 120.000 KM

Lokacija

Naselje: Dolac kod Stranjana
Mjesto/Grad: Zenica

Osnovne informacije

Površina: 99 m2
Ukupno soba: 4
Sprat: 2

Sadržaji

Balkon
Ostava
Kanalizacija
Struja
Voda
Dimnjak
Vrt
Vlastiti parking

Grijanje

Stolarija