Golden Home prodaje poslovno-stambeni objekat u Fojnici

– GOLDEN HOME – prodaje najatraktivniji poslovni stambeni objekat u gradu Fojnica u strogom centru pod nazivom “Central”

Lokacija: Objekat je lociran u strogom centru, na odličnoj lokaciji uz glavnu gradsku cestu, udaljen cca 50 metara od zgrade općine Fojnica, s jedna i cca 50 metara od kompleksa hotela Reumal u čijem sastavu su: hotel, reumal, aquareumal, hotel nature, banjsko lječilište stara banja. S druge strane u neposrednoj blizini su locirani svi važni objekti u Fojnici. Osnovna škola, MUP, hotel i restoran Stari Grad, banke, stadion, Dom zdravlja.
Ukupna površina objekta je cca 500 metara kvadratnih, od toga je cca 400 metara kvadratnih izložbenog prosotra cca 80 metara kvadratnih servisnog prostra i cca prostor za kancelariju.
Objekat se sastoji od prizemlja i sprata. Na prizemlju (ponuđenom dijelu) se trenutno nalazi CM (Centro marketi). S bočne strane objekta se nalaze: kozmetički salon, butik, Sarajevo osiguranje. Na spratu objekta se nalazi velika ljetna bašta (terasa) i deset apartmana koji služe za izdavanje prenoćišta koji imaju kapacitet 30 ljudi.
Objekat ima centralnu kotlovnicu na čvrsto gorivo s kojom se grije cijeli objekat uz sami objekat se nalazi pet parking mjesta koji su u vlasništvu objekta što bi moglo služiti za dostavu također se nalazi cca 25 parking mjesta. Ispred objekta se nalaze 3 parking javna mjesta, drugi parking je cca 30 metara od objekta s kapacitetom od 50-70 parking mjesta i treći i najveći parking je udaljen cca 100 metara od objekta s kapacitetom od 200 parking mjesta.

Napomena: U objektu su poslovni i stambeni prostori etažirani, tako da se može kupiti poslovni prostor ili stambeni (apartman) pojedinčno cijena poslovnih prostora u prizemlju je 2200 KM po metru kvadratnom, a stambeni (apartman) 1800 KM po metru kvadratnom.
Vlasništvo je 1/1 i bez tereta.

 

Esad Jašarević
Agent za promet nekretnina
Mobitel: +387 61 445 211

Esad Jašarević


Slažem se da me agent prodaje kontaktira u vezi nekretnine.

Opće informacije

Tip nekretnine: Poslovni prostor
Svrha: Prodaja
Cijena: 1.700.000 KM

Lokacija

Mjesto/Grad: Fojnica

Osnovne informacije

Površina: 500 m2
Ukupno soba: 10
Sprat: 2

Sadržaji

Ostava
Kanalizacija
Struja
Voda
Vrt
Javni Parking

Grijanje

Stolarija