Golden Home prodaje prekrasnu vilu u Kaćunima – Gusti Grab

Golden Home prodaje prekrasnu vilu u Kaćunima, naselje Gusti Grab.

Vila je locirana u neposrednoj blizini regionalne ceste Busovača – Kaćuni – Kiseljak – Sarajevo sa koje se direktnim pristupom vili odvaja pristupni put u dužini cca 200 metara.

Predstavljamo vam raskošno imanje na kojem je locirana vila opremljena luksuznim sadržajima koji će zadovoljiti najzahtijevnije ukuse. Vila se prostire na predivnom zemljištu od 4.000 m2 pružajući izuzetan užitak u prirodi. Unutrašnji sadržaji vile: tri elegantno uređena kupatila, sauna pravi raj za opuštanje I regeneraciju, velika kuhinja opremljena modernim aparatima pružajući dovoljno prostora i komocije za  kuhanje, prostrani komforni dnevni boravak sa prekrasnim kaminom koji stvara ugodan ambijent. Za vašu udobnost tu je gardarober opremljen prostranim kupatilom i američkim plakarima.

Spavaće sobe su prostrane i udobne osiguravajući miran san. Ostatak vile nudi još tri sobe i jedno kupatilo, pružajući dovoljno prostora za cijelu porodicu i goste. Potkrovlje se prostire dužinom cijele vile sa prekrasnim pogledom i mogućnosti kreiranja balkona u staklu. Ispred vile je lociran bazen koji nije kompletiran i koji se dogradnjom može kreirati vrlo lijepi prostor za odmor i opuštanje.

Da bi ambijent bio potpun na zemljištu oko vile zasađeno je cca 20 vrsta voćki koje svake godine donose predivan miris i plodove.

Lokacija vile je idealna za ljubitelje prirode, opuštanja, mira, relaksacije. Ima pristup obližnjim turističkim destinacijama sarajevske Iliđe, poznate i atraktine planine Vlašić, vezirski grad Travnik…

Vila je projektovana sa dva ulaza sa obe strane pružajući mogućnost korištenja vile dvije ili više pordica koje bi imale svoju privatnost obzirom na prostranost i sadržaje koje vila posjeduje.

vila i zemljište su pravno regulisani 1/1 katastarski i gruntovno i bez tereta.

Obzirom na sve istaknuto pruža se prilika potencijalnom kupcu da kreira jedan moderni motel koji bi imao perspektivu i profitabilnost i postao prepoznatljiv u vrlo skromnoj turistickoj ponudi hotelijerstva u ovom kraju.

Esad Jašarević
Agent za promet nekretnina
Mobitel: +387 61 445 211
email: esadjasarevic.remax@gmail.com

Esad Jašarević


Slažem se da me agent prodaje kontaktira u vezi nekretnine.

Opće informacije

Tip nekretnine: Vikendica
Svrha: Prodaja
Cijena: 1.550.000 KM

Lokacija

Adresa: GUSTI GRAB B.B
Naselje: GUSTI GRAB
Mjesto/Grad: BUSOVAĆA

Osnovne informacije

Površina: 588 m2
Ukupno soba: 8
Spavaćih soba: 5
Sprat: 2

Sadržaji

Balkon
Ostava
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Struja
Voda
Dimnjak
Vrt
Bazen
Vlastiti parking

Grijanje

Vrsta grijanja: Struja

Stolarija

Vrsta stolarije: PVC