GOLDEN HOME PRODAJE ZEMLJIŠTE U NASELJU MIOČI, OPŠTINA KAKANJ

GOLDEN HOME PRODAJE GRAĐEVINSKO I POLJOPRIVREDNO  ZEMLJIŠTE U NASELJU MIOČI, OPŠTINA KAKANJ.

ZEMLJIŠTE JE LOKACIJSKI VEOMA ATRAKTAVNO ZA PODRUČJE MIOČA JER SE NALAZI U RAVNIČARSKOM DIJELU PORED LOKALNOG PUTA KOJI VEŽE AUTOPUT M-17 I NASELJE MIOČI NA UDALJENOSTI 4 KILOMETRA OD AUTO PUTA MAKADAMSKIM PUTEM KOJI SE REDOVNO ODRŽAVA.

PRISTUP ZEMLJIŠTU JE DIREKTNO SA PUTA PARCELISANO U 6 PARCELA, ČETIRI PARCELE SU MEĐUSOBNO VEZANE KOJE SE GRANIČE SA PUTEM, PARCELA 3375 m2, DRUGA PARCELA 1428 m2, TREĆA PARCELA 330 m2 GDJE JE BILA LOCIRANA KUĆA KOJE JE URUŠENA  A KOJA JE BILA UPLANJENA, ČETVRTA PARCELA JE POVRŠINE 4859 m2. DVIJE PARCELE SU ODVOJENE I LOKACIJSKI SU POSEBNE I  UDALJENE SU OD OVE ČETIRI PARCELE. DVIJE PARCELE KOJE SU ODVOJENE JEDNA JE POVRŠINE 3636 m2, DRUGA PARCELA JE POVRŠINE 7002 m2.

UKUPNA POVRŠINA KOMPLETNOG ZEMLJIŠTA JE 20630 m2. POSTOJI MOGUĆNOST KUPOVINE KOMPLETNOG ZEMLJIŠTA I POJEDINE PARCELE SA PRISTUPNIM PUTEM. ZEMLJIŠTE JE POGODNO ZA GRADNJU, SADNJU RAZLIČITIH VRSTA VOĆKI, MALINJAKA, ARONIJE, SVIH VRSTA POVRĆA JER JE KOMPLETNO ZEMLJIŠTE OSUNČANO I U NEPOSREDNOJ BLIZINA POTOKA I DVA IZVORA PITKE VODE KOJE OVOM ZEMLJIŠTU PREDSTAVLJA PREDNOST POTENCIJALNOM KUPCU.

Esad Jašarević
Agent za promet nekretnina
Mobitel: +387 61 445 211
email: esadjasarevic.remax@gmail.com

Esad Jašarević


Slažem se da me agent prodaje kontaktira u vezi nekretnine.

Opće informacije

Tip nekretnine: Zemljište
Svrha: Prodaja
Cijena: 150.000 KM

Lokacija

Adresa: MIOČI BB
Naselje: MIOČI
Mjesto/Grad: Zenica

Osnovne informacije

Sadržaji

Grijanje

Stolarija