Kuća sa poslovnim prostorom i halom u Starom Vitezu

Golden Home prodaje kuću u Starom Vitezu.

Kuća je locirana u centru starog viteza u ulici 325 brigade b.b. na zemljištu koje se prostire uz lokalnu cestu u neposrednoj blizini prodajnog salona namještaja  Divan i poznate dikoteke Label.
Otvoreni pristup objektu direktno sa lokalne ceste koja se u neposrednoj blizini spaja na regionalnu cestu Zenica – Vitez – Travnik.

Kuća i zgrada zauzimaju površinu od 90 m2, dvorište 500 m2, oranica/njiva 2.klase i oranica/ njiva 2.klase 534 m2, ukupne površine 1.180 m2. Kuća je sagrađena na tri etaže prizemlje, sprat i potkrovlje.

U prizemlju je poslovni prostor u kojem je trenutno automehaničarska radnja, u drugom dijelu je prostorija u kojoj je instalirana peć na pelet koja zagrijava sve prostorije. Sadržaj prostorija na spratu: komforan dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupatilo sa wc-om, ostava, hodnik, veći balkon sa predivnim pogledom na grad i prirodne ljepote okoline Viteza.

U potkrovlju dnevni boravak, spavaćasoba, kupatilo sa wc-om koje nije opremljeno, ostava i balkon.
Svi podovi su od kvalitetnog laminata, vanjska i unutrašnja stolarija kvalitetna, elektro i vodovodne instalacije urađena od kvalitetnih materijala.

Hala ograđena uz kuću je duga 16 m i širine 9 m ukupno 144 m2 koja je trenutno u funkciji servisiranja kamiona i auta i posjeduje svu infrastrukturu za uspješan rad.

Dvorište je lijepo uređeno za parkiranje više automobila sa odličnim pristupom. Kuća i zemljište su uknjiženi u katastru sudu vlasništvo 1/1.

Esad Jašarević
Agent za promet nekretnina
Mobitel: +387 61 445 211
email: esadjasarevic.remax@gmail.com

Esad Jašarević


Slažem se da me agent prodaje kontaktira u vezi nekretnine.

Opće informacije

Tip nekretnine: Kuća
Svrha: Prodaja
Cijena: 550.000 KM

Lokacija

Adresa: 325 BRIGADE BB
Naselje: STAARI VITEZ
Mjesto/Grad: VITEZ

Osnovne informacije

Površina: 1180 m2
Sprat: 3

Sadržaji

Balkon
Ostava
Blindo vrata
Nova kuhinja
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Struja
Voda
Dimnjak
Vlastiti parking

Grijanje

Vrsta grijanja: Pelet

Stolarija

Vrsta stolarije: Drvena