Kuća u naselju Luke, Zenica

Golden Home  prodaje kuću u Zenici prigradskom naselju Luke u ulici Gornjozenicka br.30.

Kuća je locirana na imanju koje je udaljeno 1700 metara od centralnog gradskog sa pristupnim putem koji se u neposrednoj blizini odvaja od lokalne ceste koja povezuje Zenicu sa Gornjom.
Ukupna površina imanja je 1000 m2, voćnjak 2. klase zauzima površinu od 615 m2, kuća i zgrada zauzimaju površinu od 72 m2 i dvorište 313 m2.

Kuća je građena u dupleksu (dvije kućne cjeline povezane unutrašnjim stepenicama) sa prizemljem spratom i potkrovljem cca 400 m2 korisnog stambenog prostora od kvalitetnih građevinskih materijala sa urađenom spoljašnom plastičnom fasadom.

Sadržaj prostorija u prizemlju : veliki dnevni boravak, dvije pomoćne prostorije, kupatilo, ložiona u kojoj je smještena peć za zagrijavanje svih prostrija pomoću instaliranog grijanja.

Sadržaj prostorija na spratu : prostrani komforni dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom sa izlazom na prostranu predivnu terasu. U drugon dijelu prvog sprata su tri prostorije i kupatilo.

Sadržaj potkrovlja: dvije prostorije i prostor za kupatilo. U kući je ugrađena vrlo kvalitetna PVC stolarija SELECTA, podovi su od kvalitetnog parketa.

Elektro i vodovodne instalicije su brendiranih marki. Krov je u vrlo dobrom stanju, gradska voda, kanalizacija urađena pomoćna zgrada. Kuća posjeduje sve za udoban život.

Vlasništvo 1/1 bez uknjiženih i neuknjiženih tereta u katastru i sudu.

Esad Jašarević
Agent za promet nekretnina
Mobitel: +387 61 445 211

Esad Jašarević


Slažem se da me agent prodaje kontaktira u vezi nekretnine.

Opće informacije

Tip nekretnine: Kuća
Svrha: Prodaja
Cijena: 250.000 KM

Lokacija

Adresa: GORNJO ZENIČKA BR.30
Naselje: LUKE
Mjesto/Grad: Zenica

Osnovne informacije

Ukupno soba: -0.06
Spavaćih soba: 004
Ukupno toaleta: 002
Ukupno kupatila: 001

Sadržaji

Balkon
Ostava
Podrum
Blindo vrata
Internet
Telefon
Kanalizacija
Struja
Voda
Dimnjak
Vrt
Vlastiti parking

Grijanje

Vrsta grijanja: Ostalo

Stolarija